Nintendo Switch Online - gratisprøve

Nintendo begynner med gratis spillprøver for Switch Online-abonnenter

Mario Tennis Aces blir det første Game Trials-spillet.

Nintendo

Nintendo avduket denne uken et nytt program for Switch Online-abonnenter, kalt Game Trials. Opplegget gir spillere muligheten til å teste ut fullversjonen til et spill i én uke, og først i køen er Mario Tennis Aces.

Fra 7. til 13. august kan abonnenter laste ned tennisspillet på Switch uten å betale en krone. I motsetning til PlayStation Plus- og Xbox Live Gold- tilbudene vi er vant til, får du imidlertid ikke beholde spillet – selv om du fortsetter abonnementet ditt.

Det du får er noen dager til å prøve spillet og alt det har å by på. Dersom du bestemmer deg for å kjøpe fullversjonen når prøveperioden er over, får du ta med deg alt av fremdrift slik at du slipper å begynne forfra igjen.

Spill som inkluderes i Game Trials-programmet vil også tilsynelatende havne på tilbud i forbindelse med prøveperioden. I Mario Tennis Aces' tilfelle er det snakk om 33 prosent rabatt frem til 20. august, melder Nintendo på Twitter.

Mario Tennis Aces byr på mye moro, mente vår anmelder.
Nintendo

Hva selve spillet angår, byr det på en underholdende opplevelse som vår anmelder anbefalte sterkt etter lanseringen i fjor sommer.

– Mario Tennis Aces er et av de beste sportsspillene fra Nintendo til nå. Det er overraskende dypt, med mange ulike mekanikker som gjør at man må spille både teknisk godt og taktisk for å kunne hevde seg blant de beste, skrev Petter Lønningen den gang.

Switch-konsollen har gjort stor suksess, men EA er fortsatt ikke overbevist.
– Fans vil heller spille våre spill på andre plattformer, mener selskapet »

Siste fra forsiden