Octopath Traveler

Nintendo Switch-rollespillet Octopath Traveler slippes til PC

Square Enix har nå kunngjort at rollespillet Octopath Traveler skal lanseres til PC-plattformen. Spillet slippes den 7. juni i år på Steam, hvor det allerede har fått sin egen side.

Octopath Traveler ble opprinnelig lansert i fjor sommer og har hittil vært en Nintendo Switch-eksklusiv tittel, men det er det altså nå slutt på. Traileren til PC-versjonen ser du øverst i artikkelen.

Turbasert, japansk retro-rollespill

Octopath Traveler er utviklet av Square Enix-studioet bak Bravely Default og er et turbasert rollespill av den japanske skolen.

Square Enix

Et de spesielle aspektene ved spillet er den unike visuelle stilen, som kombinerer HD-grafikk med todimensjonal piksel-grafikk av den typen man finner i eldre titler i sjangeren.

I spillet styrer man hele åtte forskjellige figurer som man veksler mellom underveis, hver med sin egen historie og ferdigheter, og det er til dels store områder som må utforskes gjennom spillets gang.

Spillet ble generelt godt mottatt. Her på verket ble tittelen tildelt 7 av 10 poeng, og vår anmelder skrøt særlig av musikken i spillet.

– Vi sitter uansett igjen med et fornøyelig og spennende spill, som ikke minst byr på fantastisk musikk, skrev vår mann om Octopath Traveler.

Les også: Det neste Divinity-spillet kombinerer taktikk og rollespillelementer på nye måter »

Siste fra forsiden