Nitro Family

Det er alltid artig når spill dukker opp nærmest fra løse luften. Nitro Family er et humørfyllt og fargerikt førstepersons skytespill utviklet i Korea, og nå har utviklerne sluppet en demo.

Du spiller den barske superhelten Victor Chopski, som sammen med din svært velutrustede kone Maria må prøve å redde Red Chief Chopski (parets 24-måneder gamle baby) fra en ondsinnet organisasjon som planlegger å bruke babyen i et medisinsk eksperiment. Denne redningsaksjonen inkluderer naturligvis mye skyting og vold.

Spillet inneholder flere spennende elementer. Du vil hele tiden kjempe sammen med Maria, og hun har en rekke spesielle egenskaper, inkludert evnen til å fly over fiendene og slippe bomber på dem. Dessuten inneholder spillet et combo-system, mulighet for å bruke to våpen samtidig og et adrenalinmodus som gir deg ekstra krefter.

Nitro Family benytter seg av Croteam sin Serious Sam-motor, som allerede har bevist seg kapabel til å takle heftige skytesekvenser med tonnevis av fiender på skjermen samtidig. Utvikleren skriver at spillet skal komme ut til PC i løpet av andre kvartal i år, mens en Xbox-versjon vil komme i årets siste kvartal.

Den nylig utgitte demoen er på 215 MB og inneholder to brett. Det siste brettet slutter med et møte med en av spillets "bosser". Demoen kan lastes ned herfra:

Bemerkning: Denne demoen viser seg å være myntet på utgivere. En offisiell demo er ventet snart.

Siste fra forsiden