Nitro Stunt Racing

Racing med rakettmotor

Her er en ny demo av Nitro Stunt Racing, hvor bilene er utstyrt med rakettmotor.

Nitro Stunt Racing ser ut til å være spillet for deg som skulle ønske at TrackMania hadde kollisjoner mellom bilene. Dette er et racingspill der du får sette deg bak rattet på biler utstyrt med rakettmotor. Handlingen foregår på baner med store hopp, heftige «loops» og krappe svinger.

Skjermbilde fra den nyeste banen.

Spillet kommer med en rekke hjelpemidler som kan skrus av og på, avhengig av hvor mye realisme du ønsker. Utviklerne skryter uansett av en realistisk kjørefølelse, og flere spillere har sammenlignet spillet med klassiske Stunt Car Racer.

Nitro Stunt Racing er kontinuerlig under utvikling, og nå har utviklerne lansert en ny versjon, som blant annet inneholder en ny bane (i tillegg til de tre som var i originalversjonen).

I den forbindelse har de lansert en ny demo. Denne er på 300 MB, og om du liker det du ser kan du betale for å låse opp alt innholdet i fullversjonen.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Sjekk spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden