No Man's Sky Adrift

No Man's Sky gjør verdensrommet til et mer ensomt sted

Ny oppdatering lar spillere utforske et alternativt univers.

TLDR

  • Hello Games har lansert en gratis oppdatering for No Man's Sky, kalt Adrift, som reintroduserer følelsen av ensomhet fra spillets lansering ved å fjerne datastyrte figurer, butikker og snarveier.
  • Spillere starter på planeten Iapezuk, og selv om de kan se hverandre, er det ingen mulighet for kommunikasjon. Oppdateringen er kun tilgjengelig i syv uker.
  • Spillere som fullfører oppdateringen vil motta eksklusive belønninger, inkludert et nytt skip, et kjæledyr, og diverse kosmetikk.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Hello Games rullet denne uken ut en ny gratisoppdatering for No Man's Sky. Denne tar sikte på å gjenskape følelsen av ensomhet som var tilstede da romeventyret først ble lansert for åtte år siden.

Adrift, som oppdateringen heter, lar spillere utforske et alternativt univers. Her er datastyrte figurer, butikker, romstasjoner og snarveier fjernet, og for å overleve må man klare seg helt på egenhånd.

– Mye har endret seg i årene siden No Man's Sky ble lansert. Det er så mye vi elsker med spillet nå, men det var noe unikt ved lansering i hvor alene du følte seg i universet. Enda lenger tilbake har jeg flotte minner av tidlige versjoner av No Man's Sky hvor det ikke var noen datastyrte figurer, ingen butikker, ikke noe hjelp … bare deg, spilleren, som en liten prikk fortapt i det uendelige.

Spøkelsesskip.
Hello Games

Eventyret begynner på Iapezuk, en planet som er hjem til gigantiske sandormer. Hello Games påpeker at spillere vil kunne se hverandre, men ikke ha mulighet til å kommunisere. Fra Iapezuk går turen ut i rommet, der man følger ledetråder gjennom en mystisk oppdagelsesferd.

Opplegget er kun tilgjengelig i en begrenset periode. Hello Games forteller at spillere har syv uker på seg til å fullføre Adrift, hvorpå hele greia forsvinner.

De som kommer i mål vil belønnes med diverse eksklusivt innhold, inkludert et Iron Vulture-skip, et nytt kjæledyr og diverse kosmetikk. Du kan starte ekspedisjonen via Expedition Terminus eller hoppe direkte inn ved å starte en egen Adrift-lagringsfil, som senere kan konverteres til en vanlig fil.

LES OGSÅ: Helldivers 2-studioet ønsker å bli det neste From Software »

Siste fra forsiden