Arrowhead - Helldivers 2

Helldivers 2-studioet har fått ny sjef

Samtidig melder Arrowhead at det ikke har tenkt til å la seg kjøpe opp.

PlayStation PC

TLDR

  • Shams Jorjani er utpekt som ny toppsjef for Arrowhead Game Studios, mens tidligere sjef Johan Pilestedt beveger seg over i en annen lederposisjon.
  • Pilestedt tar på seg rollen som kreativ sjef for å fokusere mer på spillutvikling og mindre på administrative oppgaver.
  • Pilestedt og Jorjani har gjort det klart at Arrowhead forblir uavhengig, og har satt et mål om å hevde seg blant bransjens mest prestisjefylte utviklere.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Arrowhead Game Studios kunngjorde onsdag at det har fått ny toppsjef. Shams Jorjani tar over styring av Helldivers 2-makeren, mens Johan Pilestedt går over i en annen lederstilling.

Jorjani kjenner godt til Arrowhead fra sin tid som utgiver på Magicka. Han og Pilestedt har jobbet mye sammen opp gjennom årene, og sistnevnte forteller på X at Jorjani er den eneste han stoler nok på til å ta over studioet.

Hva sin egen rolle angår forteller Pilestedt at han ønsket å bruke mindre tid på administrative oppgaver og mer tid på å faktisk utvikle spillene han jobber med.

–Men hva med meg og min involvering i Helldivers 2? Vel, jeg er glad for at du spurte! Jeg tar på meg rollen som kreativ sjef, som betyr at jeg vil tilbringe mer tid med teamet og 100 prosent av mitt fokus på spillene og spillersamfunnet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I forbindelse med kunngjøringen satt Pilestedt og Jorjani seg ned med Gamesindustry.biz, for å snakke om fremtiden til Arrowhead. Der gjorde duoen det klart at studioet nyter tilværelsen som uavhengig, og at det ikke har noen planer om å la seg kjøpe opp.

– Vi er stolte over å være et uavhengig studio. Vi må se hva fremtiden holder, men et ønske om å bli kjøpt opp av noen ligger ikke i planene våre, sa Pilestedt og la samtidig frem ambisjoner om å nå opp blant de mest prestisjefylte studioene i verden:

– Jeg vil se hvor høyt vi kan fly, og med Shams om bord har vi potensialet til å realisere en fremtid hvor vi blir det neste From Software eller Blizzard.

LES OGSÅ: Helldivers 2 er PlayStations hittil største PC-lansering »

Siste fra forsiden