Helldivers 2 - PC

Helldivers 2 er PlayStations hittil største PC-lansering

Nådde dobbelt så mange samtidige spillere som God of War.

PlayStation PC

TLDR

  • Helldivers 2 har hatt en vellykket lansering og har satt PC-lanseringsrekord for et PlayStation-spill.
  • Spillet har angivelig solgt over en million eksemplarer på Steam, som overgår utviklerens salgsprognoser.
  • Lanseringen har ikke vært feilfri, og utvikler Arrowhead jobber videre med å rydde opp i serverproblemer.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Etter diverse utsettelser fikk Helldivers 2 omsider sin offisielle lansering forrige uke. Spillet har allerede gjort det stort for utgiver Sony, og har blant annet satt lanseringsrekord på PC.

Helldivers 2 står nå som den største PC-lanseringen for et PlayStation-utgitt spill noensinne. Ifølge SteamDB nådde spillet en topp på 155 926 spillere på søndag. Det er over dobbelt så mye som hva God of War klarte noen dager etter sin lansering i 2022.

Det er selvfølgelig verdt å merke at God of War kom til PC nesten fire år etter den opprinnelige PlayStation 4-lanseringen. Helldivers 2 kom til PC og konsoll samtidig, og er tidsmessig derfor mer aktuelt.

X (tidligere Twitter) sa Johan Pilestedt – sjef for Helldivers 2-studioet Arrowhead – at spillet seiler gjennom og forbi utviklerens salgsprognoser. Natt til søndag hadde det solgt rundt en million eksemplarer på Steam, meldte svensken.

Helldivers 2.
PlayStation PC

Pågangen har riktignok også skapt problemer for Helldivers 2-teamet. Serverne slet innledningsvis, og flere spillere meldte om at de ikke kom seg inn i kamper og ikke klarte å spille sammen med venner.

Arrowhead har jobbet på spreng med å få ordnet opp, og flere mindre oppdateringer har allerede kommet på plass. Problemene skal ikke være like utbredt lenger, men teamet melder at at det fortsatt pusler med forbedringer.

LES OGSÅ: Naughty Dog har konseptet klart for The Last of Us Part III »

Siste fra forsiden