No Man's Sky

No Man's Sky introduserer Aliens-aktig grøss

Utforsk forlatte romskip i spillets nyeste gratisutvidelse.

No Man's Sky har fått nok en ny gratisoppdatering på PC, PlayStation 4 og Xbox One. I Desolation, som denne heter, handler det om grøss og gru, med forlatte romskip for spillere å utforske.

No Man's Sky Desolation er ute nå.
Hello Games

De falleferdige farkostene svever rundt i rommet, der de venter på å bli oppdaget. Hvert skip byr på et tilfeldig generert interiør, der spillere kan grave opp årsaken til at mannskapet forsvant, lete frem belønninger og overleve farer.

Inne i de trange og mørklagte korridorene kan man fort havne i bruduljer med både skipets forsvarssystemer og diverse romvesener. Som du kan se i traileren over spiller Desolation-utvidelsen mye på grøss og uhygge, med opplevelser som kan minne om Aliens: Isolation.

Ved siden av skipene lokker utvidelsen med en rekke andre justeringer til No Man's Sky-universet. Disse inkluderer en overhaling av kampsystemet, som ifølge Hello Games skal gjøre spilleren mer effektiv i kamp samtidig som ting fort kan bli mer hektisk.

Videre lover utvikleren diverse visuelle oppgraderinger, økt tilpasning for større fraktskip, nye oppdrag og titler som du kan vise frem til alle du møter. Du kan bla gjennom den fullstendige listen over endringer på No Man's Skys nettsider.

I august kan du legge ut på flyturer litt nærmere bakken.
Slippdatoen er satt for Microsoft Flight Simulator »

Siste fra forsiden