Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator lanseres i august

Det neste kapittelet i Microsofts Flight Simulator-serie har omsider fått en offisiell slippdato. Spillet lanseres 18. august, og blir da tilgjengelig via Microsoft-butikken eller som del av Xbox Game Pass for PC.

Klar for avgang.
Microsoft

Via sine nettsider melder Microsoft at spillet blir tilgjengelig i tre forskjellige varianter, kalt Standard, Deluxe og Premium Deluxe. Ved siden av prisen – henholdsvis 599, 829 og 1189 kroner – skiller utgavene litt på hva du får med i pakken – nemlig noen flere flymodeller og et par ekstra «forbedrede» flyplasser.

Som utvikler Asobo har forklart tidligere er så godt som alle verdens flyplasser inkludert uansett hvilken spillversjon du kjøper. Teamet har riktignok gitt litt ekstra oppmerksomhet til et knippe av dem, og jo mer penger du langer ut jo flere fancy flyplasser får du tilgang på.

Du kan se akkurat hva som er inkludert i de forskjellige spillpakkene nederst i artikkelen.

I Microsoft Flight Simulator får spillere utforske hele verden fra cockpiten i alt fra småfly til digre jumbojeter. Asobo har satset hardt på å skape en detaljert verden, og spillet lokker med over 37 000 flyplasser og 1,5 milliarder bygninger – med både kart- og værdata som hentes fortløpende fra Bing.

Ikke helt overraskende krever opplegget ganske mye av PC-en din for å kunne kjøre på full guffe. Microsoft avslørte maskinkravene tidligere i år, som blant annet ber om en nettlinje på 50 Mbps for å levere en optimal opplevelse.

Microsoft Flight Simulator skal også komme til Xbox One. En dato er foreløpig ikke satt.

Forbedrede flyplasser.
Microsoft
Fly.
Microsoft

Datoen er satt for den neste store Xbox Series X-presentasjonen
Microsoft skal vise spill fra egne studioer, inkludert Halo Infinite »

Siste fra forsiden