Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator har halvert kravet for lagringsplass

Spillets nyeste oppdatering reduserte spillets størrelse fra 170 GB til 83 GB.

Microsoft

Microsoft og utvikler Asobo rullet nylig ut en oppdatering for Microsoft Flight Simulator. Denne byr på en rekke endringer og justeringer for opplevelsen, men som PC Gamer oppdaget har den også kraftig redusert hvor mye plass spillet tar på maskinen din.

Microsoft Flight Simulator tar ikke lenger like mye plass.
Microsoft

Som utviklerteamet forklarer har det «optimalisert den innledende nedlastingen av spillet». Akkurat hva det betyr forklares ikke i nøyere detalj, men resultatet er at grunnspillet nå bare trenger 83 GB med plass, sammenlignet med over 170 GB før.

Videre har utvikleren redusert belastningen på nettlinjen din mens du spiller. Microsoft Flight Simulator skal nemlig ikke bruke opp fullt så mye båndbredde for å laste inn værdata i sanntid, men detaljene rundt denne endringen ble heller ikke avslørt.

Oppdateringen skilter ellers med en haug med endringer til fly, styring, vær og annet. Du kan lese gjennom den fullstendige listen med endringer på nettsiden for Microsoft Flight Simulator.

Her på bruket fikk flysimulatorseriens nyeste innslag en solid mottakelse. Anmelder Joachim Froholt klinket til med 9 av 10 poeng på karakterskalaen, og skrøt stort av frihetsfølelsen spillet gir deg.

Microsoft skal vise frem nye spill denne måneden.
Holder felles E3-show med Bethesda »

Siste fra forsiden