Microsoft Flight Simulator 2020

Ny Microsoft Flight Simulator-trailer viser hvordan serien har utviklet seg

Serverer nostalgi til fansen.

Det neste innslaget i Microsofts aldrende Flight Simulator-serie er underveis, og i den forbindelse er det nå sluppet en ny trailer med en aldri så liten vri. Den ser du øverst.

Den nye traileren tar oss nemlig med på en reise gjennom nesten 40 år med Flight Simulator-titler, fra den svært primitive 1.0-versjonen, lansert i 1982, til det kommende, nye spillet i serien.

Som den fire minutter lange videoen demonstrerer snakker vi om en massiv utvikling som også gjenspeiler forbedringene i datateknologien på en effektiv måte.

Skjermbilde/YouTube

Stort

Det kommende spillet, som simpelthen heter Microsoft Flight Simulator, ble kunngjort i juli i år og byr blant annet på over 1,5 milliarder bygninger, og 2 billioner andre objekter som trær, elver, veier og fjell.

Spillet byr også på dynamisk vær i sanntid og en avansert fysikkmotor med blant annet over 1000 aktive overflater for hvert fly, som skal levere høy grad av realisme.

Som Gamer.no rapporterte tidligere i sommer kommer spillet også i fysiske boks-versjoner på det europeiske kontinentet, og disse blir temmelig fyldige saker. De to fysiske utgavene byr på saftige 10 dobbeltsidige DVD-er – noe som trolig er rekord, i alle fall blant nyere spilltitler.

Forsendelsene av de fysiske utgavene er ventet å starte 21. august, et par dager etter den digitale lanseringen 18. august. Det nye Flight Simulator-spillet er for øvrig krevende saker, og Microsoft har tidligere anbefalt en nettlinje på 50 Mbps for en optimal opplevelse.

Les også: Disse spillene gleder vi oss til i august »

Siste fra forsiden