Microsoft Flight Simulator - Norge

Microsoft Flight Simulator-oppdatering pusser opp norsk natur

World Update Nordics er ute nå.

Preikestolen er med.
Microsoft

Microsoft og Asobo har lansert en splitter ny oppdatering for Microsoft Flight Simulator. Som med spillets tidligere World Updates er det snakk om oppussinger og litt ekstra kjærlighet til en bestemt del av verden, og denne gangen er det Norges tur.

Se traileren for Nordics-oppdateringen. (Video: Xbox)

Nordics-oppdateringen skilter med forbedringer og mer detaljerte omgivelser i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Ifølge spillets nettside kan spillere forvente bedre landskap og arkitektur, samt oppdatert data for 100 flyplasser og 77 utvalgte landemerker.

I Norge kan man for eksempel besøke Nidarosdomen, Bryggen i Bergen og Det kongelige slott eller dra på harrytur over Svinesundsbrua. Oppdateringen introduserer også fem nye landingsutfordringer – ett for hvert land – og i Norge er det Svalbard lufthavn spillere skal få bryne seg på.

World Update V: Nordics er tilgjengelig gratis for alle som eier Microsoft Flight Simulator og kan lastes ned nå. Oppdateringen introduserer for øvrig også norsk språk til spillet, for den som ønsker seg det.

I andre Microsoft Flight Simulator-nyheter har Microsoft bekreftet slippdato for konsollversjonen. Spillet kommer til Xbox Series X/S 27. juli, og vil også bli tilgjengelig for Xbox One via strømmetjenesten Xbox Cloud Gaming.

Microsoft har også vist frem mer av Halo Infinite.
En ny video avslørte hva vi kan forvente av flerspillerdelen »

Siste fra forsiden