E3 2021 - Halo Infinite

Halo Infinites flerspiller introduserer nytt utstyr og en treningsmodus

Ny video forklarer hvordan flerspillerdelen skal fungere.

Etter å ha vist et glimt av Halo Infinites gratis flerspillerdel under helgens Xbox-show, har 343 Industries nå delt flere detaljer. Utviklerens nye video gir en skikkelig gjennomgang av spiller-mot-spiller-kampene, med litt av hvert for både nykomlinger og Halo-veteraner.

Utstyr, treningsmodus og figurtilpasning

Halo Infinite.
Xbox Game Studios

Halo Infinite bygger videre på sandkassekonseptet fra tidligere innslag i serien. Målet er ifølge utvikleren å levere en opplevelse som oser av Halo, samtidig som nye og moderne elementer kommer til.

Inn kommer blant annet et Halo 3-inspirert system for utstyr, med diverse hjelpemidler som man kan plukke opp og bruke etter ønske. Disse kan man plukke opp fra falne spillere eller huke til seg med spillets entrehake, på samme måte som man kan plukke opp våpen på slagmarken.

Kjøretøy er også på plass, med ny og oppgradert fysikk. I Halo Infinite kan man for eksempel punktere hjulene på en Warthog, som gjør det vanskeligere å kjøre den. Når bilen tar nok skade begynner den å brenne, før den eksploderer etter kort tid. 343 viste også frem den nye doningen Razorback, som kan transportere våpen og annet utstyr.

Halo Infinite.
Xbox Game Studios

Ettersom flerspilleredelen blir gratis og kommer til PC ønsket utvikleren å gjøre spillet mer tilgjengelig for nye spillere. Dette skjer i form av en ny treningsmodus, der man kan lære seg å mestre våpen gjennom diverse øvelser og til og med spille kamper mot datastyrt motstand – for første gang i Halo-historien.

Videre viste utvikleren frem de mange tilpasningsmulighetene for flerspillerdelens figurer. Ved siden av tonnevis med designvalg for utstyr og våpen kan spillere utstyre seg med en egen kunstig intelligens som både hjelper spillere å holde styr på hva som skjer i spillet og gir hint for hvordan man kan hjelpe laget sitt til seier.

Halo Infinite har enda ikke fått en slippdato, men skal etter planen ut mot slutten av året. Spillet kommer til PC, Xbox One og Xbox Series X/S.

Vi følger E3 2021.
Les alt fra årets messe her »

Siste fra forsiden