Halo Infinite - co-op

Halo Infinites samarbeidsmodus blir forsinket

343 Industries trenger mer tid.

Xbox Game Studios

Halo Infinites etterlengtede samarbeidsmodus er utsatt. Utvikler 343 Industries melder at teamet gjør fremskritt med modusen, men at den likevel ikke blir klar til sin planlagte lansering i mai.

Halo Infinite.
Xbox Game Studios

I en melding på sine nettsider skriver 343 at det rett og slett tar mye tid å få på plass den nettbaserte flerspillervarianten. I tillegg har spillets store verden skapt problemer for «splitscreen»-utgaven som kommer til konsoll.

– Realiteten er den at det kommer til å ta mer tid å skape en nettbasert samarbeidsopplevelse av høy kvalitet og med full funksjonalitet for fire spillere i den massive og åpne verdenen i Halo Infinite. Vi jobber også med en flott splitscreen samarbeidsopplevelse for to spillere som kommer til alle Xbox-konsoller – fra den opprinnelige Xbox One til Xbox Series X – og de ikke-lineære, vidåpne delene av kampanjen byr på store utfordringer på delt skjerm, som det har tatt oss mer tid å løse.

Den nettbaserte samarbeidsmodusen blir derfor ikke klar til lanseringen av spillets andre sesong, som kommer 3. mai. Målet er imidlertid å slippe den senere i løpet av sesongen, mens lanseringsplaner for splitscreen-varianten skal deles «så snart som mulig».

Videre forteller 343 at arbeidet fortsetter med Forge. Denne delen av spillet har begynt testing, og planen er å rulle den ut sammen med tredje sesong av Halo Infinite. Det jobbes også med å fikse på feil som ødelegger for opplevelsen, som står oppført som førsteprioritet for teamet.

TV-serien basert på Halo kommer denne måneden.
Se den første traileren for serien »

Siste fra forsiden