Halo Infinite - split-screen co-op

Halo Infinite-spillere fant kreativ løsning etter at 343 skrotet lokal flerspiller

Fant en måte å spille med venner på samme skjerm.

Microsoft

Sent i forrige uke delte 343 Industries nyheten om at lokal flerspiller likevel ikke kommer til Halo Infinite. Utvikleren ønsker heller å bruke tid på andre aspekter av spillopplevelsen, og valgte derfor å kutte funksjonen helt.

I kjølvannet av kunngjøringen har spillere tatt saken i egne hender. Twitter-bruker HaloCreation delte i helgen en løsning for hvordan opptil fire spillere kan spille Halo Infinite på samme skjerm, riktignok ikke helt fritt for problemer.

Trikset foregår i spillets menyer. Idet man hopper inn i et oppdrag går man raskt inn i vennemenyen på Xbox og blir med i gruppen til en venn. Ved å forlate gruppen igjen kan man så velge å spille «offline», hvorpå man får muligheten til å koble til flere kontrollere og brukere.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Spillere som har testet løsningen forteller på Reddit at den fungerer på både Xbox One og Xbox Series X/S. Den kan riktignok skape problemer for lagringsfilene dine, og hver gang en spiller hopper ut må man begynne hele prosessen forfra igjen.

Så gjenstår det å se hvorvidt utviklerne etter hvert vil rydde opp så dette ikke lenger er mulig. 343 har for øvrig også valgt å utsette lanseringen av den tredje Halo Infinite-sesongen til mars 2023. Som plaster på såret vil teamet rullet ut en mindre oppdatering i november, som blant annet inkluderer betaversjonen av spillets Forge-modus.

LES OGSÅ: Microsoft sier at Xbox Series X/S-prisen forblir uendret »

Siste fra forsiden