343 Industries - Halo

343 Industries-sjef Bonnie Ross forlater studioet

Halo-utvikleren varsler endringer i lederteamet.

343 Industries

Etter 15 år som sjef for Halo-utvikler 343 Industries, har Bonnie Ross takket for seg. Hun kunngjorde nyheten selv på Twitter denne uken.

Ross (til høyre) har blitt nødt til å trekke seg fra toppjobben hos 343 Industries.
343 Industries

Som Ross forteller hadde hun håpet å bli ved studioet litt lenger. På grunn av helseproblemer i familien har hun imidlertid blitt nødt til å trekke seg tilbake.

– Jeg er utrolig stolt over arbeidet som alle hos 343 Industries har gjort med Halo Infinite, The Master Chief Collection, Halo-TV-serien og så mye mer. Det har vært en ære å jobbe sammen med teamet de siste 15 årene, og å ha vært en del av et univers jeg elsker.

I en uttalelse til Windows Central takket Microsoft Ross for arbeidet hun har lagt inn i Halo-serien. Samtidig la selskapet frem planen for å erstatte den avtroppende 343-sjefen.

Pierre Hintze tar over som sjef.
343 Industries

Produksjonssjef Pierre Hintze tar over som leder for utvikleren, og får ansvar for videre arbeid med både Halo Infinite, The Master Chief Collection og andre fremtidige Halo-spill. 343 utvider også lederteamet, med Bryan Koski og Elizabeth Van Wyck som begge har jobbet med Halo i lengre tid.

Etter en solid åpning for Halo Infinite, har spillet gått litt i stå med manglende innhold og funksjoner. Nylig bekreftet utvikleren at arbeidet med lokal flerspiller droppes, og spillets neste store oppdatering er utsatt til neste år. Som plaster på såret vil teamet rulle ut en mindre oppdatering i november, som blant annet inkluderer betaversjonen av spillets Forge-modus.

LES OGSÅ: Halo Infinite-spillere fant kreativ løsning etter at 343 skrotet lokal flerspiller »

Siste fra forsiden