Microsoft Flight Simulator

Her er PC-kravene for Microsoft Flight Simulator

Krever nettlinje på 50 Mbps for optimal opplevelse.

Det neste innslaget i Microsoft Flight Simulator-serien skal lanseres senere i år, og denne uken avduket Microsoft de offisielle PC-kravene for spillet.

På bildet nedenfor kan du se tre løsninger som utvikleren har snekret sammen: minstekrav, anbefalt maskinvare og ideell maskinvare. Førstnevnte krever ikke veldig mye av PC-en din, men skal du helt opp på øverste grafikkhylle trenger du en kraftig doning.

Her er maskinkravene for Microsoft Flight Simulator. Trykk for å se større bilde.
Microsoft

Kommer an på netthastigheten din

Det er også verdt å merke seg hva Microsoft Flight Simulator krever av Internett-linjen din. Mens minstekravet kun ber om 5 Mbps, må man opp i 50 Mbps for at spillet skal kunne levere den aller beste visuelle opplevelsen.

Ifølge Statistisk sentralbyrå ligger medianhastigheten på private bredbåndsabonnement i Norge på 82,5 Mbps.

Som utvikler Asobo har forklart tidligere benytter spillet seg av et konsept kalt «adaptive streaming» for å laste inn vær- og kartdata i sanntid. Desto bedre linje du har, desto bedre klarer spillet å gjengi omgivelsene rundt deg mens du flyr.

Ifølge utviklerteamet skal det også være mulig å spille helt uten Internett-tilkobling. Enten kan man laste ned data for enkelte regioner på forhånd, eller så vil spillet benytte seg av den nyeste informasjonen som er tilgjengelig for å levere en opplevelse som er så nøyaktig som mulig.

Vår verden for dine føtter

Nye Microsoft Flight Simulator ble offisielt avduket under fjorårets E3-messe. Spillet skilter med flyturer over hele verden, der man får styre alt fra småfly til svære passasjerfly.

Ifølge Asobo skal alle verdens flyplasser være med, og takket være kartdata fra Bing skal det også være mulig å se huset ditt. Ved siden av standardinnholdet skal Microsoft Flight Simulator også by på full støtte for modifikasjoner, slik at fans kan dytte inn diverse hjemmelaget innhold.

Siden avdukingen av spillet har Microsoft åpnet for testing for utvalgte medlemmer av selskapets Insider-program. Det er fortsatt mulig å melde seg på via spillets nettsider, som gir deg sjansen til å få teste opplegget gjennom både alfa- og betastadiet.

Microsoft Flight Simulator utvikles for både PC og Xbox One. Spillet skal slippes i løpet av 2020, men en endelig dato er foreløpig ikke fastsatt.

Nå kommer Microsofts strømmetjeneste for Xbox-spill til Norge.
Project xCloud begynner betatesting i flere land »

Les også
Anmeldelse: Microsoft Flight Simulator

Siste fra forsiden