Xbox Bethesda - E3 2021

Xbox og Bethesda har satt dato for felles E3-show

Lover 90 minutter med spillavsløringer.

Microsoft

Xbox og Bethesda har de siste årene holdt hver sin presentasjon i forbindelse med E3. Nå som Microsoft har kjøpt opp Elder Scrolls-makeren blir ting imidlertid litt annerledes, og denne sommeren skal de holde felles spillshow.

Halo Infinite kommer nok til å dukke opp på showet.
Microsoft

Søndag 13. juni inviterer partene til det de kaller Xbox & Bethesda Games Showcase, som sparkes i gang 19:00 norsk tid. Via Xbox sine nettsider forklares det at showet skal fokusere på spill fra både Xbox Game Studios, Bethesda og diverse andre utviklere fra verden over.

Grafikken Microsoft har snekret sammen – som du kan se øverst i artikkelen – tyder på at den 90 minutter lange sendingen i hvert fall vil inkludere Halo Infinite. Det blir også kommende spill for Xbox Game Pass og andre titler som skal slippes mot slutten av året.

Opplegget kan følges på alle de faste plassene, inkludert Twitch, YouTube, Twitter og Facebook.

En digital variant av Xbox Fanfest er også kunngjort. Alle som har en Xbox-konto og er fylt 18 år kan registrere seg, og få tilgang på diverse aktiviteter og konkurranser som Microsoft planlegger å arrangere fremover.

Bethesda kommer angivelig til å vise frem Starfield på showet.
Ifølge rykter kommer spillet imidlertid ikke ut før i slutten av 2022 »

E3 2021 Xbox Bethesda

Les også

Siste fra forsiden

Feature Diablo IV

– Viktig for oss å ikke bare hente ting fra tidligere Diablo-spill

Vi har snakket med utviklerne av Diablo IV om hvordan man gjør demoner relaterbare, hva de har lært av Diablo Immortal og hvor skummelt spillet egentlig er.