Starfield

Starfield skal angivelig lanseres i slutten av 2022

Nok en rapport hevder at Bethesda skal vise mer av spillet på E3.

Bethesda

Starfield – det neste storspillet fra Bethesda – skal visstnok lanseres mot slutten av neste år. Det ifølge Bloomberg-journalist Jason Schreier.

Schreier tok til Twitter denne uka for å kommentere en melding om at Bethesda nesten er ferdig med Starfield og at spillet kommer ut senere i år. Ifølge journalisten er dette helt feil.

– Rykter som dette dukker stadig vekk opp, men Starfield er ikke i nærheten av å være ferdig ifølge flere folk med kjennskap til utviklingsprosessen. Det kommer til E3, men den planlagte lanseringsdatoen jeg har hørt er mye senere enn det folk flest forventer.

Noen timer senere kom Schreier tilbake for å oppklare sin tidligere uttalelse. Her bekreftet han at Bethesda kommer til å kunngjøre et lanseringsvindu for Starfield på E3. Det vinduet er «sent i 2022», fortalte han. E3 sparkes i gang neste måned, så da får vi se.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Starfield ble opprinnelig kunngjort i 2018, men Bethesda har enda ikke sagt mye om hva spillet egentlig er. Siden kunngjøringen har vi riktignok fått vite at spillet skal kjøre på en overhalt variant av Bethesdas spillmotor, og det blir angivelig eksklusivt for Xbox og PC.

LES OGSÅ: Slik blir årets digitale E3-messe »

Siste fra forsiden