E3 2021

Slik blir årets digitale E3-messe

ESA har sluppet nye detaljer om hvordan man følger showet.

ESA

Takket være koronapandemien blir årets E3-messe ganske annerledes fra hva vi er vant til. Hele opplegget skal foregå på nett, og denne uken avslørte arrangør ESA en ny ordning for hvordan man kan følge med underveis.

E3 blir en heldigital greie i år.
ESA

Alt som har med E3 2021 å gjøre samles på to steder. Den ene er en såkalt «online portal» – et nettsted for både fans, media og bransjefolk – og den andre er en egen E3-app for telefon og nettbrett.

Her kan man først og fremst følge de tradisjonelle E3-showene til blant annet Xbox, Nintendo, Ubisoft og Square Enix. I tillegg finner man et digitalt messegulv, der deltakere kan besøke de forskjellige spillselskapene og få med seg spillannonseringer, trailere og annen informasjon.

Det starter 7. juni for media, før dørene åpnes for allmennheten 12. juni da den fire dager lange E3-sendingen begynner. Det hele vises som vanlig vises som vanlig på Twitch, YouTube og andre faste plasser, men i både portal og app lokker ESA med et ekstra lag med interaktivitet.

Dette inkluderer både avstemminger underveis, digitale møteplasser for deltakere og en ledertavle for en slags digital skattejakt som man kan ta del i. Registrering åpner senere denne måneden og er gratis for alle.

Det neste Battlefield-spillet skal avdukes i juni.
Kommer til både til PlayStation 5 og Xbox Series X/S, og de gamle konsollene »

Siste fra forsiden