No Man's Sky - Nintendo Switch

No Man's Sky-utvikleren åpner for Switch-versjon av romspillet

– Jeg elsker Switchen.

Hello Games

No Man's Sky har lenge vært ute til både PC, PlayStation 4 og Xbox One, og mange har nok lurt på hvor det blir av Switch-versjonen av romspillet. Nå vet vi i det minste at en Switch-utgave slettes ikke er uaktuelt.

I et intervju med GameInformer nylig kom Hello Games-sjefen Sean Murray med oppmuntrende ord til de som har lyst til å spille det omfattende spillet på Nintendos bærbare konsoll.

– Det er superinteressant. Jeg elsker Switch. Vi er åpenbart veldig fokusert på hva vi gjør akkurat nå, men vi har gjort mye arbeid med å optimalisere spillet for PSVR, så jeg er interessert i å se hva som er mulig, sa Murray til GameInformer.

Hello Games

Dukket opp tidligere rykter

Hvorvidt dette vil munne i en faktisk Switch-versjon av No Man's Sky gjenstår selvsagt å se, men det har allerede tidligere dukket opp rykter om at spillet vil innta plattformen.

Som blant andre Go Nintendo meldte tidligere i sommer dukket No Man's Sky til Switch opp i en innbytteliste hos spillbutikken GameStop rett i forkant av E3-messen.

Dette fikk mange til å tro at vi ville få se en kunngjøring på E3, men dette skjedde som kjent ikke.

No Man's Sky ble først lansert i 2016 og har fått flere store oppdatering siden den gang for å fikse på de mange ankepunktene spillerne hadde mot spillet. Den største oppdateringen hittil, Beyond, skal lanseres den 14. august og fikk nylig en trailer.

Les også: No Man's Sky fortaper seg i sitt eget univers »

Siste fra forsiden