Podkast

Retro Crew – Sesong 5, episode 16

Noen av Retro Crews PlayStation-favoritter vil sikkert overraske deg

Podkastgjengen feirer 20 år med PlayStation.

PlayStation feirer 20 år i år.
Wikipedia

I ukens Retro Crew-podkast får vi med oss Gamer.no-skribenten Adrian Simen Holm for å koseprate litt om Sonys debutkonsoll: gode gamle PlayStation.

At Metal Gear Solid figurerer på favorittlisten er kanskje ikke så overraskende.

PlayStation ble fort en tung aktør på markedet og fremsto som en fremtidsrettet maskin med optisk drev, rask 3D-grafikk og den kunne til og med brukes som CD-spiller.

I episoden snakker vi om våre personlige favorittspill på den grå vidundermaskinen. De fleste har du garantert hørt om, men noen av dem vil kanskje overraske deg.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Bli med Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Adrian Simen Holm og programleder Jostein Hakestad på denne feiringen av 20-års jubileet til Sony PlayStation.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

Slik var det å være PC-gamer på nittitallet
Den lille konsollen som kunne

Vi mimrer om et av de viktigste skrekkspillene

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden