Norsk delfinale i omfattende WarCraft-turnering

De beste norske WarCraft-spillerne nærmer seg nå en mulighet til å delta på ACON 4 - en av verdens største WarCraft III Frozen Throne-turneringer.

De siste ukene har den Oslo-baserte spillcafeen Cyberzone arrangert innledende runder over nettet for over 70 deltakere. Nå skal de 16 beste møtes til avsluttende runder i spillcafeens lokaler i Kirkegata. Delfinalen går av stabelen lørdag 24. april, og vinneren går videre til den nordiske finalen i København 8. mai. To vinnere av den nordiske finalen går videre til superfinalen i Shanghai 6. juni 2004.

- Dette er det største som har skjedd i WarCraft-miljøet siden NM i fjor, og en glimrende mulighet for norske gamere til å konkurrere med de beste spillerne i verden, sier Goran Radanovic, daglig leder Cyberzone.

Kjetil Walseth, markedssjef i Vivendi Universal Games i Norge, ønsker deltakerne lykke til, og forteller samtidig at han er imponert over nivået blant norske WarCraft-spillere. Han håper og tror at nordmenn skal greie å hevde seg i turneringen.

Siste fra forsiden