Ny ekspansjon til Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War får en ny ekspansjon, som blant annet introduserer to nye raser.

Den kommende ekspansjonen til Warhammer 40,000: Dawn of War ser ikke ut til å ha fått noe navn enda, men det vi vet er at den inkluderer to nye spillbare raser. Den ene av disse kalles Tau, og er en teknologiske overlegen rase hvor alle uselvisk kjemper fellesskapets sak.

Nå vil de hjelpe resten av rasene å legge alt av individualisme til side, og måten de gjør det på involverer selvsagt kraftige våpen som utsletter de som ikke er enige i politikken deres. Den andre er fortsatt hemmelig, men sammen med originalspillet og den første ekspansjonen, får vi nå totalt syv raser i Warhammer 40,000: Dawn of War.

Ellers har vi ikke mye å melde - kunngjøringen fra THQ og Relic forteller at vi får eksplosivt nytt enspillerinnhold og nytt flerspillerinnhold, men nøyaktig hva det er vi har i vente sies det ingenting om. Ron Moravek fra Relic Entertainment sier imidlertid dette:

- Med den nyeste ekspansjonen har vi tatt spillernes tilbakemeldinger inn over oss, og skapt en mektig, actionorientert opplevelse for både enspiller og flerspiller. Denne gjøres enda rikere av kvaliteten og dybden til Warhammer-universet.

Lanseringsdatoen til denne ekspansjonen er fortsatt ikke kjent. Mer informasjon om Warhammer 40,000: Dawn of War kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden