Ny ekspansjon til The Sims 2?

The Sims 2: University har akkurat blitt lansert på andre siden av dammen, og på baksiden av CD-coveret finner gamere reklame for en ny ekspansjon.

Reklamen gir ikke særlig mye informasjon om innholdet i den kommende ekspansjonen, men den forteller at den har fått navnet The Sims 2: Nightlife, og at den skal lanseres til høsten. I tillegg viser den det som ser ut til å være et skjermbilde, med to simmer - en mannlig, og en kvinnelig. Den mannlige simmen er ikke særlig bemerkelsesverdig, men smilet til den kvinnelige røper et sett vampyraktige hjørnetenner.

Hvorvidt dette faktisk betyr at Electronic Arts har tenkt å innføre vampyrer til The Sims 2, eller om den poserende jenta bare har kledd seg ut som en vampyr, vet vi naturligvis ikke. Foruten den lille reklamen har nemlig Electronic Arts forholdt seg helt tause i forhold til The Sims 2: Nightlife. Reklamen avsluttes med følgende setning:

- Send simmene dine ut på en natt på byen i ekspansjonspakken The Sims 2: Nightlife. Vil de nyte en sen romantisk middag eller danse til morgengry på en nattklubb? Til høsten kan du finne ut hva mer natten har å tilby.

Med tanke på at EA allerede har gjort ekspansjonspakken kjent via denne reklamen, skulle det ikke forundre oss om vi får mer informasjon om ikke lenge.

Siste fra forsiden