Ny Guild Wars-beta på vei

Var du en av de mange som deltok på E3-betatestingen av Guild Wars kan du glede deg over at utviklerne planlegger flere slike betaperioder.

Den neste betaperioden vil vare fra 29. til 31. oktober i år, og vil markere starten på en lengre periode hvor spillet vil være under betatesting. I den første helgen i hver av de etterfølgende månedene (inntil spillets utgivelse) vil det arrangeres lignende betaperioder, men disse vil kun være tilgjengelige for de som forhåndsbestiller spillet. For mer informasjon om ArenaNet sitt "World Preview"-program kan du besøke det offisielle nettstedet.

Guild Wars er, for de som har levd under en stein det siste året, ArenaNet og NCsoft sitt forsøk på å snike til seg de enorme spillerskarene som spiller Diablo 2 over Blizzard sitt BattleNet. Med tanke på at utviklerne i ArenaNet består av en gjeng Blizzard-veteraner som har vært med å utvikle både Diablo 2 og selve BattleNet-systemet, er det slett ikke usannsynlig at de kan klare det de prøver på.

Spillet beskrives som et MMORPG uten noen som helst form for månedsavgift, og det har allerede fått svært mye oppmerksomhet etter den vellykkede E3-betatestingen, hvor over 200000 spillere fra hele verden deltok. For mer informasjon om dette lovende spillet kan du sjekke det offisielle nettstedet eller vår produktside.

For øyeblikket er utgivelsesdatoen "når det spillet er ferdig", og utviklerne har ikke utelukket at vi må vente til neste år for å spille det (samtidig som de heller ikke har utelukket at det kan bli ferdig dette året).

Siste fra forsiden