Ny info om Mafia II

Blodferske detaljer fra Tsjekkia

Tiscali Games har ferske detaljer om Mafia II.

Illusion Softworks (eller 2K Czech, som studioet offisielt heter) er i full gang med etterfølgeren til det herlige actioneventyret Mafia, og tsjekkiske Tiscali Games har fått mye ny informasjon om spillet.

Skytekamp i Mafia II.

De forteller at handlingen begynner rett etter andre verdenskrig. Hovedpersonen, Vito, har akkurat vendt hjem fra krigen, og starter nå et nytt liv i den fiktive amerikanske byen Empire City.

Denne byen skal være inspirert av San Fransisco, og er visstnok på hele ti kvadratkilometer (med et titalls unike omgivelser). Historien og hendelsene i Mafia II skal ikke ha noe med originalen å gjøre.

Rent teknisk skrytes det blant annet av en omfattende skademodell som skal være lekrere og mer detaljert enn den vi finner i Burnout Paradise, og som i originalen skal det være mulig å få biler til å eksplodere ved å skyte bensintanken.

Apropos bensin – her må du stoppe på bensinstasjoner for å fylle tanken. Dessuten kan du vaske bilen om du synes den er for skitten. Du kan også dra på handletur og kjøpe nye klær, eller få deg et måltid på restaurant hvis du har penger til det.

Tiscali forteller også at spillet først og fremst utvikles for Xbox 360 og PlayStation 3, og at PC-versjonen etter alt å dømme vil lanseres noen uker eller måneder etter konsollversjonen.

Planen kan imidlertid endre seg basert på hva som skjer i spillmarkedet.Det er ikke forventet at spillet kommer på markedet før sommeren 2009.

Siste fra forsiden