Ny info om neste Spider-Man-spill

Nok en tøff dag på jobben

I sitt neste spill får Spider-Man tilbake gamle krefter, og muligheten til å leke skurk.

I april kunngjorde Activision at de hadde et nytt Spider-Man-spill under utvikling, og nå har Gamespot fått en titt på Xbox 360-, Playstation 3-, og PC-utgaven den sprettende heltens nyeste spilleventyr.

Litt morgengymnastikk.

Når Spider-Man: Web of Shadows ble annonsert var det ikke mye som ble avslørt om historien, bortsett fra at New York blir invadert av en ukjente fiende. Denne fienden er nå identifisert, og det er Spider-Mans brutale motstykke Venom som er spillets skurk.

Venom har funnet en måte å spre sin symbiotiske infeksjon til andre mennesker, og med denne nye evnen har han skapt sin egen hær med symbiosesoldater. Disse raver nå rundt i New York og infiserer lokalbefolkningen, så myndighetene har isolert hele byen for å stoppe infeksjonen fra å spre seg.

Slem eller snill?

Spider-Man blir selv infisert og får sine gamle symbiosekrefter tilbake. Dette er en sentral mekanisme i spillet, for den gir både ulike måter å slåss på og har innvirkning på hva New Yorks helter og skurker synes om ham.

I spillet kan du når som helst skifte mellom Spider-Mans tradisjonelle røde og blå kostyme, og den sorte symbiosedrakten. I sine vanlige klær er Spider-Man den sprettende edderkoppen vi kjenner og har tilgang på forskjellige spindelvevangrep. Den sorte drakten er tregere, men gir både voldsom slagkraft og tentakler til å angripe med.

Spider-man svinger seg med sin svarte symbiosedrakt.

Hvilken drakt du velger å bruke skal også ha innvirkning på hvem du kan slå deg sammen med. New Yorks helter ser helst at du holder deg til vanlige edderkoppkrefter, mens skurkene blir imponert hvis du slår deg løs med knyttnever og tentakler. Det er fortsatt uvisst hvor mye dette har å si for historien i spillet.

Utvikler Shaba lover et bredt utvalg helter og skurker i Web of Shadows. Dette inkluderer både velkjente fjes fra tidligere spill, og mer ukjente karakterer som aldri har vært med i et Spider-Man-spill tidligere.

Som de tidligere Spider-Man-spillene fra Activision blir Web of Shadows en ren enspilleraffære. I tillegg til historien skal det være massevis av godsaker å finne eller låse opp. Går du lei av letting og slåssing kan du alltids ta deg en svingtur over byens gater istedet.

Spider-Man: Web of Shadows svinger innom butikkene en gang til høsten. Det kommer på samtlige formater.

Siste fra forsiden