Ny informasjon om mutantene i Far Cry

Helt på slutten av den forrige Far Cry-traileren fikk vi se en scene som har skapt mye diskusjon på nettet. Filmen viste nemlig et kort glimt av et slags monster. Vi har fersk informasjon om mutantene i Far Cry.

Hovedpersonen i Far Cry, Jack Carver, har akkurat eskortert en vakker journalist til den mikronesiske øya Cabatu. Valerie, som journalisten heter, reiser inn i jungelen for å etterforske saken hun jobber med, og mens du venter på at hun skal komme tilbake blir du plutselig angrepet av en gruppe leiesoldater. Slik starter det kommende førstepersons skytespillet Far Cry.

Grunnen til at leiesoldatene befinner seg på øya er at den er åstedet for skumle vitenskapelige eksperimenter, og det er her mutantene kommer inn i bildet. De kalles Trigens, og er resultatene av mislykkede eksperimenter. Noen av dem befinner seg i innegjerede områder på øya, hvor de kan vandre rimelig fritt, mens andre har rømt og kan være hvor som helst.

Det er fem ulike typer trigenter i Far Cry, og mens noen er relativt uintelligente og svake er andre massive humanoider som er bygd for å kunne tåle enorme påkjenninger, og som har styrken til å bære de tyngste våpnene spillet har å by på. Alle typene er farlige, og ingen av dem har noe spesielt til overs for Jack. Skal han ha noe som helst håp om å redde Valerie, må han finne en måte å overleve trigentenes angrep på.

Den nye informasjonen om mutantene fjerner all tvil om hva slags type skytespill Far Cry kommer til å bli, og de som ønsket seg en realistisk kampsimulator i samme sjanger som Operation Flashpoint kommer utvilsomt til å bli skuffet. Far Cry tar nemlig samme rute som Half-Life 2 og Doom 3, og satser på en spennende og fantasifull science-fiction-historie.

For å få mer informasjon om spillet kan du lese våre sniktitter, som vi har lagt lenket til under. Vi har også lagt ut noen nye skjermbilder som viser ulike typer tridenter. Den siste informasjonen vi har tyder på at Far Cry kommer ut i slutten av mars.

Siste fra forsiden