Ny informasjon om Shivering Isles

Takket være britiske PC Zone har vi fått enda litt konkret informasjon om Oblivion-ekspansjonen Shivering Isles.

For noen dager siden fortalte vi at amerikanske PC Gamer hadde fått den første titten på ekspansjonspakken Shivering Isles til rollespillet The Elder Scrolls IV: Oblivion. I sniktitten deres røpte de at handlingen foregår i det daedriske riket til Prins Sheogorath, eller "Prince of Madness".

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Sheogoraths galskap gjør at alt du finner i Shivering Isles vil være litt utenom det normale, og de fleste innbyggerne der har mer enn én skrue løs. Dette har gitt Bethesda Softworks mulighet til å fokusere på humor, og PC Gamer hevdet at vi vil le mer i løpet av ti timer med Shivering Isles enn vi gjorde i løpet av 100 timer med Oblivion.

Nå har nettstedet Computer and Video Games, som delvis drives av samme redaksjon som det britiske bladet PC Zone, lokket med at de også har en sniktitt på spillet i det nye bladet sitt. Artikkelen på C&VG er derfor ikke spekket med ny informasjon (de vil jo tross alt at vi skal punge ut for bladet i stedet for å lese alt på nettet), men de forteller blant annet at Bethesda satser på at ekspansjonen vil ta cirka 30 timer å spille gjennom.

C&VG forteller også at de nye oppdragene fokuserer mer på valgfrihet enn tidligere, hvor det som oftest bare var én løsning. Dette vil tillate deg å se hvordan valgene dine påvirker spillverdenen. Shivering Isles trues av guden Juggalef, som planlegger å renske hele landet (og alle i det, inkludert vår gode venn, Prins Sheogorath).

Underveis i eventyret ditt vil du få møte Sheogorath, som har en serie oppgaver (eller prøvelser) du må fullføre. Om du gjør det godt, hintes det til at du kanskje kan ta over stillingen hans. Computer & Video Games forteller at Bethesda forventer å bli ferdig med ekspansjonen i løpet av årets andre kvartal.

Siste fra forsiden