Ny lasermus for spillere

Microsoft ønsker å profilere seg mer mot spillentusiastene, og starter med lanseringen av en helt ny lasermus.

Laser Mouse 6000 er Microsofts første forsøk på å lage en presis lasermus med ledning. Laserteknologien skal gjøre det enklere for brukeren å benytte musen på nesten alle typer underlag, og designet er skapt for å passe til både høyre- og venstrehendte. En tynn og fleksibel ledning skal gjøre den komfortabel å bruke under intense spilløkter.

I en ny funksjon kalt ”Game Toggle”, kan brukeren raskt veksle mellom høy og lav følsomhet, alt etter hva spillsituasjonen eller spillet krever. Microsoft lover også en rask og funksjonell bryter som lar spilleren bytte favorittvåpen eller utløse smarte forhåndsprogrammerte kombinasjoner.

Scrollehjulet har faste steg, i motsetning til den trinnløse varianten i Intellimouse Explorer 4. I tillegg har musen et forstørrelsesverktøy som gjør det enklere å redigere og forstørre i sanntid, men det fremgår ikke om dette er en funksjon det vil være støtte for i kommende spill.

- For å møte behovene til spillentusiastene, som stadig blir en større kundegruppe, har Microsoft utviklet en mus som gir bedre kontroll og presisjon enn noensinne. Laser Mouse 6000 gir fordeler som er avgjørende for spilling over Internett, forteller Martin Munkner, Nordic HPD Marketing Manager i Microsoft i en pressemelding.

Laser Mouse blir å finne i butikkhyllene fra og med oktober, til en veil. pris på 449 kroner.

Siste fra forsiden