Ny multiplayertjeneste fra Sony på trappene

Sony Online Entertainment jobber med å fullføre en "matchmaking"-tjeneste for PC-spillet Lords of EverQuest og PS2-spillet Champions of Norrath: Realms of EverQuest. Tjenesten, som har fått navnet SOEGames.net, blir bygget rundt erfaringene selskapet har med sine ulike massive multiplayer-titler (MMO).

Poenget er først og fremst å gjøre det enklere for spillere å koble seg mot andre nettspill i de kommende rollespillene.

- Vi har lært mye av våre MMO-titler, blant annet vet vi at spillere ønsker minst mulig brydderi når de skal koble seg mot nettet for å spille. Ettersom vi ikke er avhengig av tredjeparts programvare, vil ikke våre spillere være nødt til å avslutte spillet for å finne et multiplayer-spill, forteller Scott McDaniel, markedssjef i Sony Online Entertainment.

Nettstedet SOEGames.net er ikke tilgjenglig på dette tidspunkt, men selskapet lover at det vil tilby en rekke grunnleggende gratistjenster for innehavere av Sony Online-spill. Hva som tilbys i den utvidede tjenesten for abonnerende kunder er foreløpig uklart. Opp mot fire spillere kan delta i action-RGP´en Champions of Norrath via SOEGames.net, mens opp mot tolv kan konkurrere samtidig i Lors of EverQuest.

Siste fra forsiden