Ny Pixar-film blir spill

THQ har kunngjort at de vil spillmatisere Pixar-filmen Wall-E, hvor vi følger en ensom robot på en forlatt jordklode.

Til sommeren kommer en ny animasjonfilm fra Pixar, og i den forbindelse kan vi selvsagt også se frem til et lisensiert THQ-spill til alle plattformer.

Wall-E foregår i en fjern fremtid, hvor menneskeheten har blitt tvunget til å forlate kloden vår. Før de dro skrudde de av alle robotene og mekanismene sine, unntatt én: Søppelsamleren Wall-E.

I hundrevis av år fortsetter Wall-E å samle søppel helt alene. Så blir han funnet av søkeroboten EVE, som oppdager at han uten å vite det har funnet nøkkelen til planetens fremtid.

Hun reiser umiddelbart tilbake til verdensrommet for å fortelle menneskene at det nå er trygt å vende tilbake til planeten. Men Wall-E ønsker ikke å bli alene igjen, og bestemmer seg for å følge etter henne.

Vi får bli med Wall-E på en fantastisk reise gjennom universet, hvor han møter en rekke spennende figurer og situasjoner. Gjennom ti verdener fulle av action og eventyr får vi oppleve filmens eventyr, historie og omgivelser.

Spillet vil også komme med nye historier og omgivelser, og i tillegg til en omfattende enspillerdel vil vil få mulighet til å spille mot andre.

Wall-E utvikles av det interne THQ-studioet Heavy Iron Studios, og kommer samtidig med filmen.

Siste fra forsiden