Ny SpellForce-ekspansjon på vei

JoWood har kunngjort den neste ekspansjonspakken til det populære strategirollespillet SpellForce. Her er det massevis av nytt innhold å glede seg til.

Denne gangen er det en tvilsom karakter av en åndemaner som skaper problemer i SpellForce-verdenen, ved å prøve å vekke de mektige sirkelmagikerne opp fra de døde. Det er kun de mystiske kreftene til Phoenix-steinen som kan hindre sirkelmagikerne i å komme tilbake, og som vanlig er ikke menneskene i stand til å ordne opp i situasjonen selv. Dermed må de nok en gang tilkalle runekrigere for å få hjelp.

Den nye ekspansjonspakken har fått navnet SpellForce: Shadow of the Phoenix, og skal i følge JoWood inneholde over 40 timer med gameplay (altså omtrent like mye som Breath of Winter). I tillegg kommer pakken med to nye enheter og bygninger til hver rase (totalt 24 nye enheter og bygninger), og disse inkluderer beleiringsvåpen og raske enheter som må jakte i flokk. Fiender får vi også nok av, med flere dusin nye monstre og sjefsmonstre.

Nå får også avataren din mulighet til å nå "level" 50, slik at han eller hun kan bli enda kraftigere. Heltene dine får over 40 nye evner og magiske formularer å leke med, og i tillegg loves 150 nye våpen, rustninger, ringer og andre objekter. Utviklerne har også lagt inn en rekke nye funksjoner basert på det spillerne har ønsket seg, og her nevner de for eksempel muligheten til å starte det nye eventyret med en eksisterende avatar (enten fra standardkampanjen eller fra Breath of Winter-kampanjen).

Hvis du satt pris på flerspillerdelen av Breath of Winter, kan du glede deg til en utvidelse av det kooperative gameplayet, som innebærer at spillerne nå kan få oppdrag. Shadow of the Phoenix kommer med ti nye "standard" flerspillerkart og femten nye kooperative kart. I og med at dette er en ekspansjonspakke, må du ha SpellForce eller SpellForce: Gold for å bruke den.

Siste fra forsiden