Somber Echoes - trailer

Ny titt på norske Somber Echoes

Spillsommeren 2024 er i gang og torsdag var det klart for det årlige showet Guerrilla Collective. Der dukket blant annet norske Rock Pocket Games opp, for å vise et nytt glimt av sitt kommende Somber Echoes.

Den nyeste traileren for Somber Echoes viser mer av hva spillere kan forvente fra «metroidvania»-opplevelsen. Her blir det hopp og sprett gjennom dunkle plattformverdener, med diverse akrobatiske evner å mestre.

I tillegg fikk vi se mer av kampsystemet. Somber Echoes kombinerer både nærkamp og kamp på avstand, som må brukes strategisk i møte med spillets mange forskjellige fiender.

Somber Echoes kombinerer «metroidvania»-spilling med en historie inspirert av greske tragedier.
Bonus Stage Publishing

Da Rock Pocket først dro sløret av Somber Echoes tidligere i år, fortalte teamet at målet har vært å skape god flyt mellom bevegelse og kamp. I tillegg skal våpen og angrep ha en viss tyngde bak seg.

– Vi jobber for at de fleste ferdighetene har en fysisk tilstedeværelse. Spydet som du ser i traileren er et eksempel. Du kan bomme når du kaster det, og da må du i utgangspunktet komme deg bort til spydet for å plukke det opp for å kaste det igjen, forklarte utvikler Tom-Ivar Arntzen.

– Men dersom du faktisk treffer fienden, står spydet i dem helt til du har drept dem, eller ved at du bruker andre ferdigheter for å dra det ut av kroppen deres med makt. Dette spiller inn på andre mekanikker i spillet som vi ikke kan snakke om ennå.

Somber Echoes utvikles for PC. Det har enda ikke fått noen slippdato.

LES OGSÅ: Norske Seablip byr på en sjarmerende verden og interessante systemer »

Siste fra forsiden