Ny Ultima Online-ekspansjon

Electronic Arts har nettopp kunngjort at den sjette ekspansjonen til Ultima Online er i utvikling.

Det nå syv år gamle onlinespillet basert på Richard Garriots klassiske rollespill-serie Ultima, får til høsten en sjette ekspansjon, et drøyt år etter forrige ekspansjon - Age of Shadows. Foreløpig er det ikke mye informasjon om den nye ekspansjonen, men den skal minne mye om den forrige.

Den står foreløpig uten navn, men Electronic Arts har kunngjort at den vil inneholde to nye klasser spillere kan prøve seg på - en kampsport-orientert klasse og en annen som baserer seg på magi. Også et nytt landområde vil være inkludert, og i følge pressemeldingen skal dette bære preg av sterk Asia-inspirasjon.

Utviklerne skal også forbedre "spiller-mot-spiller"-systemet, eller "PvP" som det heter. Opplysninger rundt dette er enda ikke klare, men etter som spillet alltid har hatt et svært enkelt og derfor problematisk system, er dette trolig den største nyheten for Ultima Online-spillere.

- Vi forbedrer Ultima Online konstant ved å høre på våre spilleres ønsker. Tilbakemeldinger fra vår internasjonale spillerbase har hjulpet oss å bestemme prioritetene for denne ekspansjonen, slik som en ny verden og et bedre PvP-system, sier Anthony Castoro, produsenten for UO Live.

Siste fra forsiden