Ny video viser hva slags snikeaction vi kan forvente av nye Hitman

Et helt brett demonstreres i grundig detalj.

IO Interactive og Square Enix har nylig lansert en 15 minutter lang gjennomspilling på deres offisielle YouTube-kanal til den lenge etterlengtede Hitman-tittelen. I videoen – som du kan se over – får vi en gjennomgang av Showstopper-nivået, som utspiller seg i Paris.

Tilbake til røttene

Etter en kort introduksjon om Agent 47s mål kommer det tydelig frem at IO Interactive har gått tilbake til røttene sine i det nye tilskuddet i Hitman-serien med et fokus på tålmodighet, utforskning, og innsamling av informasjon for å orkestrere det perfekte snikmordet.

Hitman.
Square Enix

I Hitman-stil vil man få en rask briefing fra 47s samarbeidspartner og pålitelige kontaktperson, Diana, før hvert enkelt oppdrag. Deretter vil man få muligheten til å selv bestemme hvilke våpen man vil ta med seg inn i nivået, enten om det er en lyddempet pistol, en kniv, et ladet automatgevær, eksplosiver, eller ulike typer gift. Det er helt opp til spilleren.

Forkledninger, vektlegging av kreativ planlegging, og hvordan du kan bruke disse tingene til din fordel er aspekter som fremheves. I tillegg forsikres det om at nivåene i det nye Hitman-spillet kommer til å være de største til dags dato i et forsøk på å skape miljøer som føles ekte.

Instinct-modusen er tilbake

Vi får også et gjensyn med en nyere spillmekanikk først introdusert i Hitman: Absolution, kjent som «Instinct Mode»; det gir deg egenskapen til å identifisere elementer du kan bruke i et område (som et rør du kan klatre opp), men det kommer ikke til å spille en spesielt viktig rolle og vil i motsetning til bruken i Hitman: Absolution kun fungere som et valgfritt alternativ.

Hitman.
Square Enix

Hitman er et action-eventyr snikespill utviklet av IO Interactive og publisert av Square Enix. Hitman skal lanseres 8. desember, og vil utvikles over tid i samsvar med spillernes idéer, ønsker og kritikk. Spillere får henholdsvis tilgang til senere innhold etter å ha kjøpt spillet, uten ekstra kostnader.

I en spørrerunde på den offisielle hjemmesiden til Hitman utdypes dette videre:

– Det er da opplevelsen begynner. Og det er veldig viktig for oss at dette er forstått som en ‘begynnelse’. Det vi slipper ut 8. desember er ikke fullversjonen. Det er en god del av det. I løpet av 2016 kommer vi til å gjøre flere områder og oppdrag tilgjengelige inntil historien er ferdig.

I en ellers vellykket serie fikk det forrige Hitman-spillet blandet kritikk, men ut ifra denne gjennomspillingen virker det som at IO Interactive har kommet tilbake til det som gjorde serien unik i utgangspunktet.

Spillet kommer til Windows, Xbox One og PlayStation 4, men vil få digitale utgivelser før eventuelle fysiske kopier.

Les også
Anmeldelse: Hitman

Det er bare noen måneder siden avdukingen.
Da fikk vi første blikk på nye Hitman »

Siste fra forsiden