Ny World of Warcraft-ekspansjon

I kveld kunngjorde Blizzard en ny ekspansjon for det massive flerspillerspillet World of Warcraft.

Blizzard har nå røpet de første detaljene om nok en ekspansjon for det suksessrike MMORPG-spillet World of Warcraft. Denne heter Wrath of the Lich King, og åpner ødemarkene i Northrend for eventyrere fra hele verden.

Se trailer fra ekspansjonen

Vis større

Trailer: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Stikkord:
  • spill
  • world of warcraft
  • mmorpg
  • wrath of the lich king
  • warcraft


Northrend ble sist besøkt i Warcraft III: The Frozen Throne, hvor Arthas Menethil lot seg kombinere med ånden til Ner'zhul. Dermed ble han en mektig spøkelseskonge, som nå sitter på en nedfryst trone dypt i Icecrown Citadel. Herfra sender han ut hærer av levende døde for å terrorisere omgivelsene sine.

– Denne ekspansjonen vil legge til noen av de mest kjente figurene og omgivelsene fra Warcraft-universet. I tillegg til nytt historieinnhold får spillerne en rekke etterspurte funksjoner, forteller Blizzard-president Mike Morhaime.

Mange nyheter

Wrath of the Lich King gir World of Warcraft-spillere massevis av nytt innhold og en rekke nye funksjoner. Blant annet kan de beste spillerne nå stige til nivå 80, og lære kraftige egenskaper på veien til toppen. I tillegg får spillere mulighet til å lære et nytt yrke («inscription»), som lar dem ta i bruk nye metoder for å forbedre magi og egenskaper permanent.

Northrend er selvsagt fullstappet av nye soner, oppdrag, huler, monstre og nye gjenstander som venter på å bli funnet. Men spøkelseskongens hærer gjør utforsking farlig, så det er utvilsomt smart å være forsiktig når man beveger seg nordover.

Pakken introduserer også spillets første helteklasse, nemlig Death Knight. For å skape en slik figur må du først møte flere krav, så det virker ikke som hvem som helst kan bli Death Knight sånn helt uten videre.

En annen spennende nyhet er at man nå kan bruke beleiringsvåpen til å angripe ødeleggbare bygninger, noe som gir nye muligheter for avansert spiller-mot-spiller-kamp. Til sist forteller Blizzard at spillerne får massevis av nye hårstiler og danse-animasjoner.

Siste fra forsiden