Nye baner for RedLynx Trials 2 SE

Nyheter for heftig motorsykkelspill

Utviklerne av RedLynx Trials 2 SE har gitt ut en stor oppdatering for spillet.

Det vanedannende trial-spillet RedLynx Trials 2 Second Edition har fått en oppdatering, med flere nye baner som spillerne kan boltre seg på.

Det er vanskeligere enn det ser ut å kjøre opp en slik bakke.

Utviklerne har blant annet byttet ut de eksisterende «dynamic»-banene (og lagt til en ny bane i samme modus). De nye banene skal være mye morsommere enn de gamle, takket være bedre design og en forbedret fysikkmotor.

I tillegg har spillet fått en håndfull nye lette baner, slik at nybegynnere og spillere som ikke takler spillets generelt høye vanskelighetsgrad skal få mer moro for pengene.

Oppdateringen er selvfølgelig gratis, og du blir bedt om å laste den ned neste gang du starter spillet (du behøver ikke å gjøre det, men det er ikke sikkert onlinefunksjonen virker som den skal om du kjører med gammel versjon).

RedLynx Trials 2 Second Edition er et motorsykkelspill der målet er å komme seg helskinnet gjennom en serie hinderløyper. Her er det ikke bare hastigheten som teller, men nøyaktig balansering og timing.

Du kan lese vår omtale (hvor spillet stikker av med en svært god karakter) for mer informasjon. Alternativt kan du sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden