Nye Bone-episoder på vei

Telltale Games har bekreftet at de planlegger å lage flere episoder i Bone-serien. Dessuten har de fortalt litt om konsollutvikling.

Den amerikanske eventyrspillutvikleren Telltale Games er svært opptatt for tiden. Ikke bare er de i ferd med å gjøre den første sesongen av Sam & Max ferdig, men de jobber også med spill for konsoll. Dette er noen av grunnene til at de ikke har laget noen nye episoder i Bone-serien siden The Great Cow Race kom ut i fjor vår.

Bone: The Great Cow Race

I et intervju med Four Colour Rebellion har Telltales Dan Connors og Dave Grossman bekreftet at selskapet vil gå tilbake til Bone etter hvert som det vokser seg større og de får kapasitet til å gjøre mer samtidig. I tillegg sier han at arbeidet med Sam & Max har hjulpet selskapet til å bedre forstå digital distribusjon og episodebasert innhold, noe som setter dem i en god posisjon til å utnytte seg bedre av Bone-lisensen.

Telltale ønsker ikke å gå i detalj om de nye prosjektene sine, men forteller nok en gang at de liker alle tre konsollene og ønsker å lage spill for dem. De jobber med et Wii-prosjekt, og forteller at de synes det å designe spill for Wii er svært interessant, og at det tvinger dem til å tenke på en helt ny måte. De mener det ville være bortkastet å bare bruke Wii-kontrolleren som en mus.

For øyeblikket har de ikke bestemt om de skal gå for digital distribusjon på Wii, eller om de skal gå for en mer tradisjonell butikklansering. Digital distribusjon er uansett en viktig del av selskapets fokus, og det virker ikke usannsynlig at vi etter hvert får se Telltale-spill både på Xbox Live Arcade og PlayStation Store, samt Nintendos kommende distribusjonstjeneste for nye spill.

Telltale er også en tilhenger av DS, men forteller at de for øyeblikket ikke jobber med noen prosjekter for denne konsollen. I tillegg synes de det virker vanskelig å overføre deres spillmotor til DS, men legger til at de følger med på Deck 13 sin DS-versjon av Ankh, som har ganske mange likheter med deres spill. Om Ankh på DS blir en suksess, skal vi med andre ord ikke se bort fra at Telltale vil følge etter.

Siste fra forsiden