Nye detaljer om Doom 3: Resurrection of Evil

Her er litt ny informasjon detaljene om Doom 3: Resurrection of Evil, den første ekspansjonspakken til Doom 3.

I det nyeste nummeret av Computer Gaming World har id røpet noen detaljer om Resurrection of Evil. Blant annet har de fortalt at ekspansjonspakken introduserer tre nye monstre. Disse er "Vulgars", som er en raskere versjon av de lite hyggelige impene, "Bruisers", som er halvveis mekaniske monstre med monitorer som munn, "The Forgotten", som er lik "Lost Souls" i det originale Doom, og "Hell Hunters" som beskrives som en versjon av "HellKnights" med mulighet til å påvirke tiden.

Naturligvis får vi også nye våpen, og her nevnes den klassiske dobbeltløpede hagla, og en magisk gjenstand som kalles "The Artifact", som vil la spilleren kunne senke hastigheten på tiden, samtidig som han gjør mer skade og blir usårbar. Et annet nytt våpen er "The Grabber", som best kan beskrives som en Doom-versjon av Half-Life 2 sin "Gravity Gun".

Den største nyheten for mange er imidlertid overlevelsesdrakter med påmonterte lommelykter. Dermed slipper vi det irriterende rotet med lommelykten som plaget Doom 3. Av andre nyheter nevnes to nye flerspillerkart og mulighet for åtte spillere å kjempe mot hverandre online og over LAN.

Siste fra forsiden