Nye eventyr i ødelandet

Tilbake til Washington D.C.

Bethesda har kunngjort de første detaljene om det nedlastbare innholdet til Fallout 3.

Tidligere i år annonserte Bethesda planerer om ekstra innhold til PC og Xbox 360-utgavene av Fallout 3, og nå har de offentliggjort de første detaljene. Det blir nye oppdrag, områder og annet snacks for drevene eventyrere.

Pen utsikt.

Det planlegges tre ulike tilleggspakker, og de skal slippes i løpet av første kvartal 2009. Først ut er Operation: Anchorage i januar. Her bruker du en simulator for å delta i frigjøringen av Anchorage i Alaska. Dette slaget fant sted før atombombene smalt, og fienden er kinesiske kommunister.

En gang i februar kommer The Pitt, hvor du får besøke en ny by og menge deg med banditter. I mars kommer den siste pakken, Broken Steel, og denne blir en direkte fortsettelse av historien i Fallout 3. Du må hjelpe den militære organisasjonen Stålets Brorskap med å bli kvitt de siste restene av USAs tidligere regjering.

Folk med skapertrang og PC har også en annen gledelig nyhet å se fram til. Neste måned kommer nemlig det etterlengtede redigeringsverktøyet til Fallout 3. Med GECK kan du lage dine egne postapokalyptiske eventyr, endre våpen, karaktererer og dialog i spillet, samt mye annet.

GECK blir gratis å laste ned, men det er foreløpig ikke annonsert hvor mye de tre tilleggspakkene kommer til å koste.

Siste fra forsiden