Nye God of War slippes tidlig neste år

Kratos dreper alt og alle (utenom Midgardsormen) i storspillets nye, eksplosive trailer.

Jubelen stod i taket da et nytt God of War-spill ble annonsert under fjorårets E3-messe, så det var ingen som ble spesielt overrasket da Sony dro fram spillet nok en gang under deres egen pressekonferanse natt til tirsdag.

I en splitter ny, fem minutter lang videosnutt (som du kan se i videovinduet over), fikk vi se mange, nye sekvenser fra det kommende storspillet. Her fikk vi se mer av hvordan den forhenværende krigsguden Kratos slåss når han nå har lagt greske guder på hylla til fordel for norrøn mytologi.

Det ble også viet tid til å utforske litt mer av forholdet til den unge gutten som følger med Kratos – i løpet av traileren ble dette bekreftet å være Kratos' sønn, og han ser ut til å bli en viktig medhjelper på reisen. Nøyaktig hva historien handler om vet vi fremdeles ikke , men vi fikk se mange mytiske vesener, inkludert den mektige Midgardsormen.

Helt til slutt i videoen ble det også nevnt en omtrentlig lanseringsvindu for det nye God of War. Spillet tar da sikte på å lanseres en gang tidlig i 2018.

Les flere E3-saker på vår samleside »

Siste fra forsiden