Nye rykter på nettet

I den siste tiden har det gått rykter om at Rockstar jobber med GTA: London, at Revolution er ferdigutviklet og om den nye "alliance"-rasen i World of Warcraft.

I følge nettstedet Playfuls, som siterer russiske gamemag.ru (som igjen siterer Inside Gamer), er Nintendo Revolution ferdigutviklet og klar for masseproduksjon. Om dette stemmer, skulle Nintendo ha god tid på seg til å produsere nok enheter for en lansering til sommeren.

Artikkelen nevner mai som en sannsynlig måned for en lansering, og er dette tilfellet har Nintendo minst fire måneder til å forberede seg - så fremt de faktisk har blitt ferdig med utviklingen av Revolution, slik ryktet hevder. Tidligere uttalelser fra Nintendo ser ikke ut til å støtte denne teorien, men den japanske konsollprodusenten har trukket frem 9. mai som datoen da de vil vise frem Revolution "på ordentlig".

Nintendo har også sagt at de vil prøve å unngå lange ventetider mellom konsollens lansering i de ulike regionene, og med mindre de har tenkt å kjøre inn i de samme problemene Microsoft har hatt, bør de sørge for å ha produsert nok konsoller når lanseringen finner sted.

Nytt GTA: London?
Den britiske hovedstaden London var den fjerde byen vi fikk slå oss løs i, etter at vi hadde blitt kjeppjaget ut av Liberty City, San Andreas og Vice City i det første GTA-spillet. Nå vil ryktene ha det til at London også blir åstedet for GTA 4, og at dette får navnet Grand Theft Auto: London.

I følge Joystiq, som siterer en anonym kilde i Rockstar, er GTA: London 60 prosent ferdigutviklet, og vil lanseres på PS3 i løpet av fjerde kvartal neste år. Spillet skal visstnok følge en ex-gangster fra østkanten, og foregår i 1997. Byen vil være delt opp i fire deler (basert på kompassretningene).

Om dette er sant eller ikke har vi ingen idé om, men det er i alle fall litt mer sannsynlig enn GTA: Oslo.

Draenei i World of Warcraft?
Det har vært mye spekulasjoner ekspansjonspakken til World of Warcraft, The Burning Crusade. En av tingene det diskuteres heftig er den nye rasen for "alliance"-siden i spillet, og nå hevder det som tilsynelatende er en scannet artikkel fra februar-nummeret av Computer Gaming World at den nye rasen er draenei.

World of Warcraft: Burning Crusade

Blizzard var imidlertid raskt på pletten med en kommentar, som sier at de ikke har røpet den nye rasen til noen, og at de vil kunngjøre den når de selv føler for det. De ønsker ikke å fraråde folk fra videre diskusjon om temaet, men ber om at de ikke tar noe for gitt før Blizzard har kommet med en offisiell kunngjøring.

Computer Gaming World har også kommentert saken. De har bekreftet at artikkelen er ekte, men sier at de begikk en feil da de skrev om den nye rasen. Selv om de er rimelig sikre på at det er draenei, må det fortsatt sees på som et rykte, da de ikke har fått offisiell bekreftelse fra Blizzard på om det stemmer.

Siste fra forsiden