Nye skjermbilder fra EverQuest 2

EverQuest II, den kommende oppfølgeren til det super-populære onlinespillet EverQuest, har lenge vært badet i skyggefull hemmelighetskremmeri. De fleste vil nok si at "hypen" ikke har vært den helt store, og skjermbilder og videoer har vært svært begrenset i antall.

I dag valgte guruene i Sony Online å sende ut et stort knippe rykende ferske skjermbilder. Ja, disse er så ferske at de lukter nybakte, og damp siver utenfor rammene. Her er det bare å nyte synet, for i følge rykter og obskure pressemeldinger, kommer ikke onlinespillet før tidlig 2004.

For de uinnvidde (om det i det hele tatt finnes noen der ute), er EverQuest II et såkalt MMORPG - eller Massively Multiplayer Online Role-Playing Game. Du logger deg på nett, og spiller i en gigantisk fantasiverden sammen med tusener av andre tilsvarende fantasi-elskende mennesker, verden over. Spillet var på mange måter en pioneer for onlinespill originalen ble lansert i 1998, som det første av sitt slag som benyttet ekte 3D-grafikk. Andre spill som føyer seg i EverQuests rekker, er blant annet Anarchy Online, Dark Age of Camelot, og det trofast aldrende Ultima Online.

Siste fra forsiden