Nye spill på GamersGate

Paradox har lansert noen nye spill på GamersGate, og her finner vi blant annet Perimeter: Emperor's Testament og Bad Day L.A.

Med så myesnakk om Steam i dag, er det bare rettferdig å vie litt spalteplass til en av konkurrentene deres, GamersGate. Her har det nemlig også skjedd litt i løpet av de siste dagene, med tre nye lanseringer. Først og fremst har det spennende sanntidsstrategispillet Perimeter: Emperor's Testament blitt lansert. Vi er i ferd med å teste dette spillet nå, men om du ikke klarer å vente på omtalen kan du lese sniktitten vår.

Darkstar One

De to andre spillene som har kommet ut på GamersGate er Bad Day L.A., et ironisk og humørfylt katastrofespill fra spilldesigner American McGee og Darkstar One, et flott romskipspill fra Ascaron. Sistnevnte har vi en omtale av, hvor spillet får god kritikk.

For litt over en uke siden dukket også Sword of the Stars opp på GamersGate. Dette er et romstrategispill som dropper mange av konvensjonene i sjangeren til fordel for sine egne ideer, og skal vi dømme etter sniktittversjonen kan det absolutt være et spill verd å følge med på. Vi fikk nylig inn fullversjonen, og kommer med en full test om ikke alt for lenge.

Siste fra forsiden