Nye trusler i verdensrommet

Ondsinnede romkråker

Den andre tilleggspakken til Sword of the Stars kommer i løpet av neste måned.

De stakkars sivilisasjonene i strategispillet Sword of the Stars har knapt kommet seg etter Zuul-invasjonen i tilleggspakken Born of Blood før de får nok en krigshissig rase å bryne seg på i det nye A Murder of Crows-tillegget.

Mye fin pynt på dette skipet.

Denne gangen er det den urgamle og antatt utdødde Morrigi-rasen som vender tilbake. De er ikke spesielt glade for å måtte dele universet med en gjeng oppkomlinger og kaster seg inn i den pågående krigen mellom de fem rasene.

Morrigi-rasen kommer med en rekke unike våpen,skip og særtrekk som skiller dem fra de andre sivilisasjonene. De kråkelignende skipene deres er for eksempel utstyrt med «Grav Flock»-systemet som gjør at de beveger seg raskere jo flere skip det er i en og samme flåte.

Vi får to nye teknologitrær og 27 nye teknologier å forske på. Det blir også 15 nye våpen og over et dusin nye skipseksjoner å utstyre flåtene dine med. Videre introduseres en ny skipstype som angriper med å sende ut mekaniske droner. Dette skipet kan bygges i alle tre størrelseklasser.

For å gjøre universet mer levende og øke dybden i spillet er det inkludert en masse små og store endringer i diplomatiet og hvordan du kan styre verdenen dine. Brukergrensesnittet skal også ha fått seg en oppussing.

A Murder of Crows blir utgitt av Lighthouse Interactive en gang i september. For å kjøre det må du enten ha Sword of the Stars med Born of Blood, eller samlerutgaven av Sword of the Stars.

Siste fra forsiden