Nytt å se på nettet

I løpet av de siste dagene har Quake 4, Civilization 4, SOCOM 3 og Shadow of the Colossus fått nettsteder, med trailere og informasjon.

Ingen av de nylanserte nettstedene er særlig omfattende, og beskriver seg selv som "teaser"-sider i stedet for fullverdige nettsteder, men hvis du gleder deg til en av de nevnte titlene bør du absolutt stikke innom. Quake 4-nettstedet inneholder litt informasjon om historien i spillet (som kommer til PC og Xbox 360), samt en velprodusert og rimelig lang trailer som gir et godt inntrykk av grafikken og atmosfæren i spillet.

Nettstedet til PS2-spillet SOCOM 3 har også en trailer å by på (skjult under "combat"-menyen), og gir deg i tillegg mulighet til å sette deg opp på en nyhetsliste for spillet. Det lekre Shadow of the Colossus (også til PS2) har fått et like begrenset nettsted, men du bør absolutt stikke innom for å få med deg den offisielle traileren.

Det siste spillet på listen vår er Civilization 4 (PC), og det har faktisk fått et ganske omfattende og artig nettsted, som riktignok ikke kommer med særlig mye informasjon om selve spillet, men som likevel er verd et besøk. Nettstedet er nemlig dedikert til Civilization Anonymous, en fiktiv organisasjon for spillere hektet på Civilization. Medlemmer av denne organisasjonen inkluderer Sid Meier og "George W.", og det anbefales at du tar en titt på den morsomme traileren (klikk "Learn the truth about Civilization IV" for å se den).

Du finner lenkene du behøver i seksjonen "Relaterte lenker", på høyre side av denne teksten.

Siste fra forsiden