Nytt Batman-spill avslørt

Action på galehuset

Magasinet Game Informer sitter på informasjon om det neste Batman-spillet.

Mange har nok stusset over at det ikke fulgte et spill med da suksessfilmen The Dark Knight kom på markedet. Nå har det i ettertid blitt klart at EA-eide Pandemic faktisk jobbet med et slik spill, men at det prosjektet ble lagt på is – noe som trolig har kostet EA rundt 500 millioner kroner i tapte inntekter.

Faksimile fra amerikanske Game Informer.

Nå kan imidlertid Game Informer avsløre et annet Batman-prosjekt. Batman: Arkham Asylum er under utvikling av relativt ukjente Rocksteady Studios.

Spillet er satt til det velkjente galehuset Arkham Asylum der Batman vil kjempe mot Jokeren og en hær av andre superskurker.

Tittelen skal visstnok ha en grafisk stil som minner om Bioshock og er skrevet av blant andre Paul Dini, som har produsert Batman: The Animated Series.

Batman: Arkham Asylum starter med at Jokeren rømmer fra fengsel og kommer seg til Arkham. Der kommer han opp med en plan som innebærer å drepe Batman og lage et helvete i Gotham City med sine ukjente kompanjonger.

Spillet er bekreftet av utgiver Eidos, og kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC i løpet av 2009.

– Batman: Arkham Asylum gir spillere muligheten til å kjempe mot Gothams verste skurker med Batmans fysiske og psykiske styrke. Spillet har en distinkt grafisk stil og er historiedrevet, sier Martin Tremblay, sjef for Warner Brothers Interactive, i en pressemelding.

Siste fra forsiden