Nytt Battlefield-spill neste år

Electronic Arts henger seg på Vietnam-bølgen og annonserer nå Battlefield Vietnam, som neste spill i den kritikerroste serien. Det er fremdeles Digital Illusions som arbeider for Electronic Arts, men denne gangen utvikles spillet fra det kanadiske kontoret, de samme som utvikler Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII.

Selskapene håper på å lande med en lansering tidlig neste år. I spillet vil du kunne velge å enten spille som United States of the North Vietnam, eller Vietcong.

Akkurat som de foregående spillene kan du enten spille i singleplayer, eller på lag med andre på Internett, og krige med opp til 64 spillere samtidig. Et stort arsenal med nye våpen, stridsvogner, kjøretøyer, fly og helikoptere setter deg rett inn i Vietnam-konflikten. Ikke bare nye lyder, men en helt ny lyd-motor skal gjøre det lettere for spilleren å føle atmosfæren fra 1960-tallets Vietnam. Nytt for serien er at passasjerer kan skyte fra kjøretøyet. Du kan også løfte, og flytte, andre kjøretøyer med helikopteret.

Vi kommer tilbake med skjermbilder og mer info så snart det blir offentliggjort.

Siste fra forsiden